Heisterkamp Dranken

Heisterkamp Dranken is in 1919 opgericht door Toon Heisterkamp. Het inmiddels drie generaties tellende familiebedrijf levert vanuit het Twentse Ootmarsum aan de horeca, de vrije tijdsmarkt, (bedrijfs-)kantines, bij evenementen en aan andere grootverbruikers.

In het nieuwe pakket zocht Heisterkamp snelheid en eenvoud, maar wél met de flexibiliteit om direct te kunnen anticiperen op hedendaagse wensen en ontwikkelingen in de (dranken)markt. Toekomstgericht, betrouwbaar en een maximale fit van het pakket voor de branche.

Cor Bonnes, Inkoop Manager

"Als wijnhandel hebben we andere belangen bij de juiste ondersteuning van onze business. Denk hierbij aan het hanteren van jaargangen en bepaalde artikelomschrijvingen. Een typisch voorbeeld van zo’n omschrijving is bijvoorbeeld dat al onze wijnen beginnen met een wijnhuis. Dat artikelbeheer wordt nu standaard ondersteund."

"Wij hebben bij de oplossing specifiek gekeken naar ontbrekende functionaliteit op gebied van dranken die we misten in ons vorige pakket. Denk hierbij aan wijnhuisregistratie en jaargangen. Een maximale fit voor de drankenhandel moest er sowieso zijn. Dan heb je het over emballageregistratie, bonussen, kortingen maar ook dat je in de toekomst bijvoorbeeld een gedegen accijnsadministratie zou kunnen voeren."

Vertrouwen in DIN als branchepartner

"Uiteindelijk hebben we voor Microsoft Dynamics NAV gekozen. Van daaruit zijn we verder gaan kijken en tot de conclusie gekomen dat de brancheoplossing DIN Dranken van DIN Solutions de beste fit had met ons bedrijf. We zochten een bedrijf waarmee we konden spiegelen, niet te complex, down to earth. De gestructureerde aanpak en werkwijze van DIN Solutions gaf ons dat vertrouwen."

Vragen? Maak kennis met Jos Knops, Uw sparringpartner binnen de drankensector.